Zakelijk

Zoekt u grote aantallen?
Bestelt u uit naam van een bedrijf en zoekt u grotere hoeveelheden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag persoonlijk en snel. Uiterlijk binnen twee werkdagen ontvangt u een reactie.


Zakelijk voordeel
Profiteer van interessante kortingen bij grote afname. Wij leveren niet alleen aan consumenten, maar ook aan onder andere webshops, tandartspraktijken, basisscholen, kinderdagverblijven, hotels en zelfstandige winkels.


Passende offerte
Weet u al welk product u wilt bestellen? Vul dan het offerteformulier in. Graag ontvangen wij de productnaam, het artikelnummer en het gewenste aantal. Wij sturen u binnen twee werkdagen een prijsopgaaf en we laten u weten wat de levertijd is. Wanneer u akkoord gaat met de offerte kunnen wij de bestelling verder voor u afhandelen.


Weet u nog niet welk product u wilt inzetten als relatiegeschenk of promotieartikel?
We helpen u graag met het vinden van het juiste product. Na het ontvangen van uw wensen, zoals functionaliteit en uw budget, gaan wij op zoek naar een gepast relatiegeschenk of promotieartikel. We zullen hiervoor enkele voorstellen aandragen, zodat u voldoende keus heeft. Natuurlijk laten we u ook weten wat de prijs en levertijd zal zijn.


Uw product in ons assortiment
Redhart.nl is constant bezig met de vernieuwing van het assortiment om haar klanten zo de beste producten te kunnen bieden tegen de laagste prijs. Ons productassortiment wordt zowel vraag- als aanbod gestuurd samengesteld. Door uw product(en) te verkopen via onze webshop hebben jullie direct een landelijke dekking. Bovendien kun je altijd aanvragen van klanten naar ons e-mailadres toesturen. Heeft u een mooi product dat echt niet mag ontbreken in het assortiment van Redhart.nl neem dan contact met ons op.