Gemalen Mosterdzaad

0 Beoordelingen

€ 1,50

Prijs per stuk

Verzendkosten € 4,95

Voor 16 uur besteld is morgen in huis!

Lees meer
Maak een keuze
remove add
Op voorraad

De scherpe smaak van mosterd ontstaat pas als bepaalde enzymen tijdens de bereiding van de mosterd de glucosinolaten (mosterdglycosiden) omzetten. Daarvoor is ook de aanwezigheid van water nodig. Voor de bereiding van een simpele mosterdsoort is mosterdzaad, azijn, zout en naar smaak eventueel kruiden voldoende. Suiker is geen noodzakelijk ingrediënt en kan als men een zoetere mosterd wil eventueel door honing vervangen worden (zie ook honingmosterd). Anders dan bij peper zijn de scherpe stoffen in mosterd vluchtig en prikkelen ook sterk het neusslijmvlies. Mosterdscherpte is ook vluchtiger dan die van rode peper.

Bewaaradvies: Koel, droog en donker bewaren.
 

Merk

Merkloos

Productnummer

10010

EAN

7428478697561

Allergenen & Houdbaarheid

Houdbaarheid: 24 maanden Dit product wordt verwerkt en verpakt in een faciliteit waar diverse allergenen worden gehanteerd. Hoewel wij strikte voorzorgsmaatregelen nemen, kunnen wij kruisbesmetting met deze allergenen niet volledig uitsluiten.

Dosering

Doseer naar eigen smaak

Ingrediënten

mosterdzaad

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Gemalen Mosterdzaad
Gemalen Mosterdzaad
Laat een review achter

Versturen

Neem contact op

Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag
Question image