Vacatures

Welkom bij Redhart.nl

Wij zijn het hele jaar door op zoek naar stagiaires . Volg jij de opleiding Marketing/Communicatie, Retail of Logistiek  bekijk dan hieronder onze openstaande vacatures

MARKTING / COMMUNICATIE 
Studeer jij in de richting van Communicatie of Marketing en ben jij een echte aanpakker? Zoek jij een super leerzame stage waar jij jouw kennis en skills kunt toepassen in de praktijk?

Over de stage
Tijdens je stage richt jij je voornamelijk op de online marketing en communicatie. Je schrijft pakkende SEO-teksten en mailings, gaat aan de slag met Google Ads en social ads en je creëert zelf of in samenwerking met onze designer creatieve visuals. Maar vooral krijg je veel vrijheid en ontwikkel je jouw talent!

Wat ga je doen?
Als marketing / communicatie stagiair heb je een afwisselende stage. Samen met het management ben jij aan zet voor de promotie via online en offline kanalen. Je krijgt de kans om onze webshop en onze overige verkoopplatforms (Bol.com en Amazon) verder te verbeteren en zo mee te groeien met onze webshop. Je verricht alle taken die horen bij het promoten van onze webshop.
Hiervoor beheer je de website met het online assortiment (webshop), Instagram, Facebook, Google. Je zorgt dat de juiste producten online staan en rapporteert over de nieuwste trends en producten Onze webshop is in ontwikkeling; dit geeft jou de mogelijkheid om mee te groeien met onze webshop. Je schrijft foutloos en pakkende content en zorgt ervoor dat online bezoekers onze website vinden. Je bent een SEO specialist. Samen met jouw marketing collega maak jij aansprekende grafische content voor nieuwsbrieven, social media, , Hierbij weet je binnen no-time het juiste plaatje te creëren. Ook aangaande onze interne communicatie zet jij de “puntjes op de i
  • Je schrijft blogartikelen en pakkende SEO-teksten en geeft daarmee het organisch zoekverkeer van onze website een flinke boost.
  • Je creëert mailings welke leads converteren in aankopen.
  • Je bedenkt en maakt content voor sociale media (Instagram, Facebook) welke aanzet tot actie.
  • Samen met ons optimaliseer en ontwikkel je ads campagnes voor Google en sociale media.
  • Ter ondersteuning van jouw teksten maakt je foto’s en video’s of ga je op zoek naar passend beeldmateriaal.
  • Je ontwerpt creatieve visuals (zoals infographics) of brengt jouw ideeën goed over aan onze designer en komt samen tot een spectaculair ontwerp.
  • Branding: je schrijft commerciële teksten voor onze producten, productfotografie, creëert content voor sociale media.
  • Concurrentieanalyse