Wall Square / / Up and Down Wandlampen

Geef je lievelingsruimte een luxe sfeer in de donkere dagen met de Wall Square!

 

Met deze lampen hoef je nooit meer na te denken over draden. Laad de lamp op en hang hem daarna makkelijk weer op.

Met de Wall Square geef je je interieur een moderne eigentijdse upgrade zonder er te veel moeite voor te doen. En dit alles tegen een zacht prijsje. Plug & Play en gaan.

De Wall Square geeft zowel van boven als van onder licht, waardoor er een waaier effect ontstaat.

De Wall Square heeft ook een bewegingssensor. Handig voor als je hem in de hal wilt ophangen. 0 is uit I is aan en II is de bewegingssensor. Zo kan je de Wall Square makkelijk van stand veranderen

In de Wall Square zitten duurzame SMD chips verwerkt. Hierdoor hoef je geen aparte lichtbron meer te kopen. De chips zorgen daarnaast voor de lange levensduur van 30.000 branduren. Dit betekent dat wanneer je de wandlamp 250 dagen per jaar, voor 10 uur per dag aan hebt staan de ingebouwde lichtbron maar liefst 12 jaar meegaat.


De Wall Square is in slechts 1,5 uur tot 100% opgeladen, hierna hoef je er 8 tot 10 uur niet naar om te kijken. Op sensor stand gaat deze nog langer mee zelfs.

 

Wall Square(metaal)  vs Goedkope plastic Imitaties
Onze wandlampen zijn van hoogwaardig materiaal (metaal). De Wall Square / Up and down wandlampen zijn mooi strak afgewerkt en niet te vergelijken met de slecht afgewerkte imitatie modellen die nu in omloop zijn . Deze modellen zijn van plastic , veel lichte in gewicht en hebben geen lange levensduur.

Wees gewaarschuwd!
De goedkope plastic imitatie modellen zijn vaak te bestellen bij louche webshops waarbij je je bestelling niet opgestuurd krijgt!. Geld kwijt en geen bestelling
Redhart.nl daarentegen levert enkel kwaliteit en staat hoog aangeschreven op webwinkelkeurmerk